Podrška

BIFAS

Iz ličnog iskustva, a verujem i vaših, putovanje u stranu zemlju čini se sigurnijim kada znate da možete očekivati pomoć na putu ili kada jednostavno želite napraviti pauzu i osvežiti se u nekom od Clubhous-a nekog moto kluba. Svakako da ova mreža postoji kada se nalazite u nekoj od Evropskih moto unija i da zaista funkcioniše, ali šta je sa onim bajkerima, koji nisu u unijama i nemaju ovakav vid zaštite ili pomoći.

Pozivamo zainteresovane moto klubove da nam se priključe kako bi izgradili mrežu podrške i pomoći.

Ova mreža je namenjena bajkerima van naše zemlje.

Veliki broj njih dodje u Srbiju kao neistraženu destinaciju ili je samo koristi  kao tranzitnu zemlju. Želimo da privučemo što veći broj bajkera da im pokažemo da je naša zemlja bezbedna, a da su naši bajkeri domaćini svoje zemlje. Ovo je svakako prilika da pomognemo ”braći” ukoliko im je pomoć potrebna, ali i da ih upoznamo i ugostimo.

Ukoliko ste prepoznali ovu ideju kao dobru priču vi nećete samo predstavljati vaš klub kao prijateljski i dobronamerni, već i našu zemlju kao zemlju pravih domaćina i prijatelja.


Članstvo moto klubova u Biker Friendly Asocijaciji je besplatna!


Šta treba da uradite ?

Pošaljite nam kontakt informacije u formi ispod (U poslednjem delu ”Ostale potrebne informacije” dodajte adresu lokala kluba ili Cluhous-a, druge kontakt osobe i slične korisne informacije) :

Naš kontakt mail: bikerfriendlyserbia@gmail.com

Kontakt osoba : Ivan Mitrovć, tel: 064/508-72-82